Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

Κόντρα στην κρίση προσφέρουμε στους πελάτες μας οικονομικές και αξιόπιστες ηλεκτρολογικές λύσεις για θέματα ασφάλειας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Συναγερμοί

Κάμερες

Φωτοβολταϊκά συστήματα αυτόνομα και διασυνδεδεμένα

Μια από τις σημαντικότερες ενεργειακές τεχνολογίες είναι τα φωτοβολταϊκά. Με την τεχνολογία των φωτοβολταϊκών το φως του ήλιου μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια. Η τεχνολογία αυτή είναι περισσότερη γνωστή ως παραγωγή ηλιακής ενέργειας με τη χρήση ηλιακών κυψελών που τοποθετούνται στους ηλιακούς συλλέκτες που συχνά είναι ηλεκτρικά συνδεδεμένοι σε σειρές για να μετατρέψουν την ενέργεια από τον ήλιο σε ηλεκτρική ενέργεια.

Δομημένη καλωδίωση. Εσωτερικά δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών

Εγκαταστάσεις γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας

Η εγκατάσταση γείωσης είναι πολύ σημαντική για το σπίτι σας και υπάρχουν πολλά υλικά και διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει. Σκοπός της κατασκευής της γείωσης είναι η προστασία των ανθρώπων από ηλεκτροπληξία εξ επαφής, τα βραχυκυκλώματα και άλλες επικίνδυνες καταστάσεις που προκύπτουν από βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές. Η θεμελιακή γείωση σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία καθίσταται υποχρεωτική σε όλες τις νεοαναγειρόμενες εκ θεμελίων οικοδομές.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ, πυρανίχνευσης

Αναγνωρίζω ότι για τους περισσότερους από εμάς, η έκδοση ενός πιστοποιητικού για τη ΔΕΗ είναι ένα επιπλέον κόστος, κάτι που θα θέλατε να αποφύγετε. Θα συμφωνήσω μαζί σας για τα παλαιά πιστοποιητικά. Τα νέα όμως πιστοποιητικά της ΔΕΗ είναι πραγματικά χρήσιμα!
Ο έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης είναι πλήρης και λεπτομερής. Αποκαλύπτει προβλήματα ασφάλειας που μπορεί να υπάρχουν. Αξιοποιήστε αυτή τη δυνατότητα και πέρα από ένα αναγκαστικό πιστοποιητικό μάθετε την κατάσταση του ηλεκτρικού σας δικτύου.
Οι έλεγχοι πρέπει να διεξάγονται από αδειούχους ηλεκτρολόγους οι οποίοι διαθέτουν τα νόµιµα προσόντα για ελέγχους ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Αccess control

Εγκαταστάσεις αυτοματισμού και αυτομάτων ελέγχων

Εγκαταστάσεις θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνου

Εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου

Έξυπνα σπίτια. BUS/SCS QBUS EIB KNX

Ένα σπίτι με νοημοσύνη που σκέπτεται και ενεργεί για εσάς βάση των καθημερινών σας αναγκών και συνηθειών. Στο σπίτι του μέλλοντος τα πάντα είναι στον απόλυτο έλεγχο σας, η ασφάλεια η θέρμανση ο φωτισμός οι ηλεκτρικές συσκευές τα συστήματα Audio video. Όλα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού, είτε είστε μέσα είτε είστε χιλιόμετρα μακριά. Το έξυπνο σπίτι προσαρμόζεται σε εσάς και μαθαίνει κάθε σας βήμα και κάθε σας συνήθεια ολόκληρο το 24ωρο.

Συνεργάτες

Πληρωμή με Πιστωτική και Χρεωστική Κάρτα

Διεύθυνση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 60
ΠΡΕΒΕΖΑ, 48100
Τ: (2682) 301 398
Κ: (6978) 384 318
E: kostas.pan26@hotmail.com